I have worked with Birgitta as editor in chief of the weekly Katholiek Nieuwsblad. She was competent, creative, pro active in a spirit of service to the client. Nowadays I work positively with her as communication officer of our parish, a.o. for our parish logo. Outstanding to me are the logo she designed for the Jorisparochie in Eindhoven and the newsletters for Church in Need Holland.

Ik heb lange tijd met Birgitta gewerkt in de vormgeving van Katholiek Nieuwsblad. Ze toonde zich daarin niet enkel kundig en creatief, maar ook dienstbaar en pro-actief. Als bestuurslid van de parochie heb ik opnieuw met Birgitta positief te maken gekregen. Wat er qua vormgeving uitspringt zijn haar logo voor de Jorisparochie in Eindhoven en de nieuwsbrieven voor Kerk in Nood.

Ed Arons
Former editor in chief Katholiek Nieuwsblad