Birgitta de Jonge – van Daal

Home / Team / Birgitta de Jonge – van Daal
Birgitta de Jonge – van Daal

Grafisch ontwerper

Birgitta is in juli 2000 afgestudeerd in ‘Reclame Presentatie en Communicatie’ aan het St. Lucas college te Boxtel. Hierna heeft zij voor diverse gerenommeerde reclamebureaus en een drukkerij mogen werken als assistent art-director / grafisch vormgever / creatief dtp’er.

In 2007 is reclamestudio Birgitta Grafische Vormgeving opgericht. De reclamestudio richt zich met name op het grafisch ontwerpen en vormgeven van reclame uitingen zoals webdesign, huisstijlen, posters, flyers, boeken, folders, brochures, periodieken, tijdschriften, e.d. maar ook op banners, expowanden, vlaggen. Indien gewenst wordt er ook gebruik gemaakt van eigen fotografie.

Wat Birgitta Grafische Vormgeving kenmerkt is oog voor detail, ware schoonheid en puurheid. Een eerlijk en uniek ontwerp voor een eerlijke prijs. Nieuwe ontwerpen worden met zorg en aandacht uitgevoerd. Er is dan ook zorgvuldig overleg met zowel de opdrachtgever als de drukkerij om tot een zo goed mogelijk resultaat te komen. Dit leidt vervolgens tot volle tevredenheid van de opdrachtgever.